synd på meg

Det er synd på oss. Her er det te, paracept og solhatt som dominerer i dag. Eg er blitt sinnsykt forkjøla, og har feber. Kona er også blitt syk, Peter spydde nett utover heile sofaen og vi kan trygt regne med at Agnes kjem etter.

Då var det meir morosamt i går kveld. Eg delte ut Brageprisen på Lillesestrøm. Kjartan Fløgstad, ein av mine favorittforfattarar, fekk hedersprisen.

4 tanker på “synd på meg

 1. Hei Bård Vegar!

  Her nettopp blitt frisk selv. Det er virkelig sesongen for dette nå… Så det er litt synd på meg også 😉 Du får i det minste ha god bedring.

  Lurer på en ting i forhold til den saken jeg har tatt opp med deg et par ganger (Psykologi som programfag i vgs). Hvordan ligger den an nå? Har sendt en del e-post til Audun, men har ikke fått svar… Har du oversikten?

  Kamerat Sakariassen, fra Stavanger

  Lik

 2. Kjenner godt til situasjonen, trøsten er vel at alt vert enklare når barna blir større.
  Elles synes eg vel du må slutta med knoting;-)

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s