Bombene i Mumbai

Eg holdt foredrag om internasjonalisering av utdanninng for Akershus fylkeskommune på morgonen. Det er viktig at vi både i vidaregåande skule og høgare utdanning har utveksling og ei internasjonal tenking i studiene. Eg la også vekt på regjeringas satsing på framandspråk.

Men det er bombene i Mumbai som dominerer morgonen. Minst tre angrep har det blitt til no. Over hundre drepne, ein gisselsituasjon er løst men mykje er framleis uklårt. Til dømes kven som står bak. Terrorismen er ekstremt brutal og rammar uskuldige. Kvifor Mumbai? Vi vil kanskje få svaret etterkvart, men dei som vert ramma vil neppe få ro.

2 tanker på “Bombene i Mumbai

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s