Melodi Grand Prix junior

 http://services.brightcove.com/services/viewer/federated_f8/376819422

Ja, ikkje at eg er så opptatt av korkje senior eller juniorvarianten, men årets norske bidrag til den nordiske finalen får sjølv den mest hardbarka til å smelte. Les til dømes Trude Ringheim i Dagbladet papir i dag.

The Black Sheeps frå Nesseby i Finmark van den norske finalen. Dei lærte å spele instument av læraren, øver på skulen, har enormt med sjarm – og er meir rock’n roll enn dei fleste. Sjekk når dei kjem slentrane opp trappa medan dei spelar! Den vedlagte videoen er ein kandidat til årets beste, spør du meg. I alle fall i kategorien sjarm. Låtvalget er perfekt, flott indierock som tåler å bli strippa. Eg heier på Nesseby i morgon kveld.

5 tanker på “Melodi Grand Prix junior

  1. Tilbaketråkk: Gunn-Britt Retter » Blog Archive » MGPjr Nordic finale

  2. Veldig enig med deg Bård. Men husk at det finnes utrolig mange bra ungdommer der ute som kan få utviklet sitt talent. Bring tilbake «musikk tilvalg», og sats mye mer på aktivt samspill og musisering (for de som ønsker det). Sånn har de større mulighet til å oppdage sitt gode musiske talent.
    – Musikklærer
    (..muligheten til samspill bør innføres i tillegg til musikkskolen, hvor ikke alle får innpass)

    Lik

  3. Tilbaketråkk: Bård Vegar Solhjell sin blogg » Blog Archive » 1 år med blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s