Vekas plate

The Black Sheeps vann suverent og takkar musikklæraren sin. Han fortener takk! Dei har visstnok fått platekontrakt, kanskje blir dei store stjerner slik m.a Håkon Moslet har spådd. Eg vonar dei gjer eit lite bidrag til at ungdomar over heile Noreg får lyst å starte band og lage enkle tre-greps låtar med masse attitude. Låtar som høyrest ut som dei er ein moderne versjon av det frå 1979, utan at ungdomane har den minste ide om det.

Inspirert av denne kanskje-postpunk-bølgen startar eg ein ny serie; Vekas plate. Sånn om lag ein gong i veka vil eg legge ut ein kort presentasjon av eit album som har gjort stort inntrykk på meg, og som eg vil tilrå andre å høyre på.

5 tanker på “Vekas plate

  1. Men engelsklæreren kunne ha sagt dem at sheep heter sheep i flertall også. Eller noen i TV kunne ha påpekt det? Nå blir det vanskelig å overbevise andre unger om dette. Forresten: Husker diskusjonen rundt stavinga «beatles»….

    Lik

  2. Og kidsa visste dette godt selv. Moro å irritere «besserwissere» fra generasjonen over vet du Randi;-) For en gjeng! Ser lyst på fremtiden med slike ungdommer! Beste Grand Prix bidrag jeg noen gang har sett.

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s