Logistikk

Det er mykje logistikk her i livet. På morgonen i dag drog vi saman til barnehagen. Luciafeiring. Vidare med bil derfrå kvart over åtte til jobb. I ettermiddag kom eg frå Stortinget. Skulle eg rekke to intervju frå halv fire før avreise klokka fire. Eg vart køyrt i regjeringsbil til svogeren min. Therese hadde henta ungane i barnehagen og køyrt med dei til han. Ho kom rett før meg. Eg tok med ungane heim, ho drog på julebord.

Men no har eg hatt kvelden med ungane. Vi lagde legobåt og køyrde på golvet. Dei la seg seint.

4 tanker på “Logistikk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s