Julelunsj på slottet

Julelunsj på slottet i dag. Først statsråd, så inviterer Kongen og Dronninga til julejunsj. Sild til forrett (siste året fekk vi ein fantastisk rakfisk), ribbe med tilbehør til hovudrett (særs godt kjøtt, nokså sprø svor) og ein nydeleg dessert.

4 tanker på “Julelunsj på slottet

  1. Tor: Hva tror du om oss under 30 som faktisk synes rakfisk smaker godt da? 🙂

    Noen smaker tar tid å venne seg til, men er fantastiske når man kjenner dem. F.eks. sliter mange med østers i starten, mens jeg nesten blir på gråten av en god østers med et glass chablis eller champagne. Det samme gjelder ost. Roquefort, Stilton, Epoisses og Langres er alle eksempler på oster som krever litt tilvenning, men som gir stor matglede etter hvert.

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s