Lynet McQueen

Eg har ein bilgal sønn på 3+. Veit ikkje heilt kor han har det frå, men uansett.

Den viktigaste og kulaste bilen er Lynet McQueen. For den uinvidde kan eg forklåre at det er heltebilen i ein påkosta amerikansk teiknefilm som heiter «Cars». Filmen er vellaga og bra nok, og har lenge gått på høg rotasjon hos oss.

Filmen har filmmusikk. Som han ville ha. Som han vil høyre på kvar gong vi køyrer bil. Særleg ei låt med Sheryl Crow; Real Gone. Som han syng med på. På engelsk. Med vel så god uttale som faren. Så der sit 3-åringen i baksetet og krev å få høyre på Sheryl Crow igjen og igjen medan han syng med på engelsk. Er det normalt? 🙂

PS! Det finst Lynet-truse, Lynet-skjorte, Lynet-strømpebukse, Lynet-kake, Lynet-Stylingsett, Lynet-lommebok og (hald deg fast) Lynet-seng. Og sikkert mykje meir. Her er videoen, alle mellom 3-6 år bør sjå den.

12 tanker på “Lynet McQueen

 1. Lynet McQueen er ein typisk film eg har høyrt men ikkjhe sett. Det luraste eg har gjort nokon sinne trur eg, er å kjøpe DVD-spelar til baksetet i bilen. Utfordringa er sjølvsagt at eg blir sitande og høyre filmane utan å sjå dei. Tipper eg vil få ein del kræsj mellom ytre og indre bilete den dagen eg får sett filmane.

  Lik

 2. Fantastisk film. Så den på kino med en liten gutt på 5 år. Det var helt stille i salen, men ved siden av meg hørtes plutselig et høyt skrik – NEI!!! – da Lynet McQueen forsvant ut av den sovende fraktlastebilen. Helt stille i salen, bare lille Simon ved siden av meg som ved å være litt høylytt fikk gitt oss andre beskjed om hvor dramatisk det hele var;)

  Lik

 3. det er helt normalt, min snart tre år gamle jente har vært Lynet Mac QQQQQQQueeeen-fan siden i våres – den piratkopierte dvden er snart utslitt… kanskje på tide å kjøpe en? -På den annen side føler jeg at jeg har betalt for filmen og vel så det gjennom alle effektene vi har…

  Lik

 4. Tilbaketråkk: What Novices Will need To Know About Personalized Finance … | Family Guy Episodes

 5. It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or suggestions. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to read more things about it!

  Lik

 6. Hi, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return the favor”.I’m trying to find things to enhance my website!I suppose its ok to use some of your ideas!!

  Lik

 7. hello!,I like your writing so much! share we communicate more about your post on AOL? I require an expert on this area to solve my problem. May be that’s you! Looking forward to see you.

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s