Å oppdage

Eg veit ikkje korleis du har det, men for meg er framleis gleda ved å oppdage ei stor og viktig drivkraft. Å forstå eit ressonement, å lære om eit land, å oppdage ein flott forfattar eller ei fin plate.

Eg har brukt særs mykje tid på musikk gjennom livet, men har dei siste åra vore nøydd til å redusere på tidsbruken. Det gjer færre oppdagingar, og mykje er dessutan allereie oppdaga. Desto større er gleda av ei verkeleg oppdaging, slik eg nett hadde.

Via via (slik det er på nettet) havna eg inn på den spennande journalisten Anne Viken sin blogg. Frå den gjekk eg inn på denne bloggen. Og kva oppdagar eg; jo ein flott video med ei enda flottare låt av eit band som kallar seg Kwoon. Som eg aldri har høyrt om. Som eg no via Myspace veit har fleire bra låtar. Bloggen tilhøyrer ein Thomas Berg, som også skryt av Natascha Atlas. Det er eit sikkert kvalitetsteikn.

Én tanke på “Å oppdage

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s