takk for no Bush

George W Bush hadde sin siste planlagde pressekonferanse i dag.

Eg såg det på TV og kjende eit tidels sekund at eg vart litt sentimental. Eit hundredels sekund. Det var heilt borte før han begynte å snakke. Då sa han dette, i følge Dagbladet:

– Det er klart at noen i Europa mente  at vi ikke burde gå til krig i Irak, men det var noen få land, sa han, og mente at de aktuelle landene ikke har oppfylt sine FN-forpliktelser i forhold til Irak.
– Ja, man kan prøve å bli populær. (…). Jeg kunne sikkert blitt populær ved å signere Kyoto-avtalen, men jobbet i stedet for bedre løsninger, fortsatte Bush i sin tirade mot landene som ikke har støttet ham.

Takk for no Bush

7 tanker på “takk for no Bush

 1. Det er nesten så ein syns synd på karen når ein ser kor patetisk han er, men det er berre nesten. Skummelt at han har vore sjåfør i det landet så lenge uten at noken reagerte heftigere.

  Vedder på at han og vennene hans er griserike no…

  Lik

 2. God tur hjem George. Jeg er så glad for at USA finnes i denne verden, du var riktig mann på riktig sted, og jeg ønsker deg alt godt videre. Det er bra det finnes noen som tør å stoppe ekstreme islamister og deres like, og tør å ta ansvar her i verden. Jeg har mareritt om hvordan denne kloden hadde vært uten USA. Tenk om SV og islamistene fikk overta, hvor hadde vi vært da? Takk gud for USA igjen. (SV tror ikke på gud, men det har ikke så mye å si for meg)

  Lik

 3. Hehe, jeg kommer nok ikke til å savne han. Men det han virkelig skal ha ros for, men få desverre har lagt merke til, er at han økte bistanden en god del.

  Lik

 4. Bush har rett og slett virket uintelligent fra dag én, og mange av hans handlinger og uttalelser er ikke til å forsvare. Likevel har NoNix et godt poeng når det gjelder USA som «world police». Om vi ikke hadde hatt en slik supermakt til å temme muslimske ekstremister og terrorister ville verden vært et langt mindre fredelig sted å bo. Krig er forferdelig, men SV; krig er også den sikreste veien til fred i svært mange konflikter(som dagens konflikt i Gaza, er noen av partene villige til å selv ofre noe for fred?).

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s