Ny telefon

Eg har fått ny telefon. Eit teknologi- og kapasitetsmonster som heiter Nokia N95, m 8GB. Den er kanskje telefonens svar på ein Hummer utstyrt som ein e-klasse Mercedes.
Den er full av muligheiter eg neppe kjem til å bruke godt nok. Dessutan er den utstyrt med eit program som gjer at eg kan sende bloggpostar direkte frå den, og eit kamera som tek gode bilete. Det skal eg bruke. Planen min framover er å blogge noko meir frå reiser og møter eg er på.
PS: Det første forsøket gjekk ikkje så bra! Eg tok to bilete av 250 tillitsvalde i utdanningsforbundet i Nord-trøndelag og ein del andre som høyrde meg tale. Trudde eg. Bileta er ikkje på telefonen, eg har nok dumma meg ut. Uansett, det var eit bra møte med mange reflekterte spørmål og synspunkt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s