Obama igjen

Du skal vere ganske sterk for ikkje å la deg rive med av dagens amerikanske hending (VGDagbladet). Så sterk er ikkje eg. Det er fantastisk å sjå Barack Obama erstatte George W Bush som president, og verdas viktigste leiar. Det er fantastisk å sjå at ein svart mann kan bli nr. 1 i dette landet. Det er fantastisk å sjå kor mange menneske han kan inspirere og engasjere. Kvardagen kjem raskt nok. I dag seier eg berre gratulerer Amerika.

Eg hyllar USA med denne mangetydige, snåle men morosame viedoen og låta frå 80-talet (som eg av ein eller annan grunn byrja å tenke på medan eg såg på TV. Eg advarar; den er veldig 80-tals)

Én tanke på “Obama igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s