Flickr

Fra i dag legg eg ut flickr-kontoen min her på bloggen. Det vil seie bilete teke i ulike politiske samanhengar, ikkje private bilete. Dei skal eg spare dokke for. Det er førbels nokså tynt med bilete der, men det vil gradvis endre seg framover. Bileta av meg kan nyttast fritt (berre ver obs på at namnet på fotograf må med på nokre bilete)

Én tanke på “Flickr

  1. Hei,

    Flott at du deler bildene og at disse kan brukes fritt av andre! Det hadde vært enda bedre om dette også kom fram på Flickr – nå står det nemlig «all rights reserved» på bildene dine der. Hva med å legge dem ut med en Creative Commons lisens?

    *kristine*

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s