Puss opp skulen!

I dag har regjeringa presentert tiltakspakka mot finanskrisa. Den inneheld ei rekke tiltak: energiinvesteringar, meir til veg og jernbane, skattelette for bedrifter, forsking og kompetansebygging, endra permitteringsreglar mm.

Noko av det viktigaste er vedlikehald i kommunal regi. Noreg er fullt av skular som treng oppussing. Ein av dei er Hovindhøgda skule i Fet kommune. Her har dei skifta mange gamle vindu frå 1957 i sommar, men dei hadde ikkje råd til å ta alle. No får dei gjort det ferdig. Magnhild Meltveit Kleppa og eg var der i dag og møtte ordførar, rektor og glade elevar.

No er min bodskap til alle kommunar og fylkeskommunar; Puss opp skulen!


Én tanke på “Puss opp skulen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s