Skrik

Barack Obama (Dagbladet og VG) og Kristin Halvorsen (Dagsavisen og VG) er ute i same ærend i dag og skrik ut mot banksjefar som ikkje vil avgrense løn og bonusar. Det er eg 100% samd i!

Sjølv kan eg ikkje skrike i det heile. Eg har nesten mista stemmen etter to dagar med vondt i halsen og ei rekke foredrag og møte. Eg får ta meg ein tur til Regjeringas bedriftshelseteneste, eller Snåsamannen som vi kallar han.

7 tanker på “Skrik

 1. Ikke spøk med det der med Snåsamannen er du snill. Jeg (for å si som Siv Jensen sier ustanselig) dypt rystet og sjokkert!

  Hva blir det neste? Har vi noen rødgrønne politikere som er redde for varulver – og som nå ser at det er mulig å fremme kravet om økt politiberedskap ved fullmåne?

  Lik

 2. Synes det blir platt og barnslig når Kunnskapsministeren ikke har mer fornuftig å komme med når han forsøker å kommentere hvordan Obama refser finansverdenen.

  Lik

 3. Beskjeden ironi i forhold til den urettmessige kritikken om og av Joralf. Han er en snill mann, ydmyk/beskjeden og bruker evner som ofte kan hjelpe andre (ikke med religion). Ikke noe å lage hysteri av, og det forundrer meg egentlig hva som gjør folk så nervøse.

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s