Life Without Builldings: Live at the Annandale Hotel

Oppkalla etter ei Japan (fantastiske Japan, eg skal kome attende til dei) b-side. Det seier lite om musikken, men treff på kva periode dei hentar inspirasjon frå. Dette er post-punk. Life Without Buildings var eit av dei første banda i den post-punk revivalen som kom på byrjinga av dette tiåret. Og eit av dei beste.

Dei gav diverre berre ut eit ordinært album før dei vart oppløyst. Dette er ei live-plate frå 2007. Låtana er i hovudsak dei same som på studioalbumet. Det er hakkete gitarar, tøffe melodiar, rytmisk tungt og med Sue Tomkins sin sang/snakking på toppen. Det er rock med eit deilig driv i musikken og gitar sentralt i lybiletet. Denne skil seg ut:

 

På plata kan ein høyre ein usikker og litt ubestemt vokalist snakke med publikum. Ho ler og spørker, men høyrest ikkje heilt komfortabel ut. Ei fin innspilling med eit flott og alt for kortliva band. Denne høyrest ut som han er stelt frå Suser avgårde.

3 tanker på “Life Without Builldings: Live at the Annandale Hotel

  1. Tilbaketråkk: Beyonce, Chris Brown, Emma Stone Nab NAACP Nods | samurais.us

  2. I am glad that I have observed this blog. Ultimately anything not a crap, which we understand quite usually. The web site is lovingly maintained and up to date. So it really should be, thank you for this welcome transform.

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s