Fildelingsvedtaket

Her er link til ei fråsegn om fildeling som vi vedtok på SV-landsmøtet. Det er i same gata som det eg har argumentert for tidlegare, sjølv om det er enkelte omgrep og talemåtar som eg ikkje bruker. Kortare, og viktigare, er formuleringane frå partiprogrammet – det er det vi går til val på for dei neste fire åra.

Der står det:

«SV vil utrede muligheten for å gjøre ikke-kommersiell fildeling av musikk utført av privatpersoner lovlig, i kombinasjon med en lisensavgiftsløsning for betaling til rettighetshaverne. På sikt bør også andre medietyper utredes. Slik fildeling må likevel ikke skje i strid med åndsverksloven bestemmelser.»

Én tanke på “Fildelingsvedtaket

  1. Dette håper jeg virkelig lar seg gjøre! Tror det kan bli en lang og hard kamp med plateselskaper og en del artister, men tror det kan bli veldig bra både for norske artister og det norske folk. Og hvis vi finner en god modell som virker kan vi bli et foregangsland for resten av verden!

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s