Go Open

Eg har pappapermisjon nokre dagar til, men tar ein times permisjon frå permisjonen for å delta på Go Open. Eg skal halde halde ein tale mellom klokka 3 og 4 på fredag. Utgangspunktet er mitt liv som bloggar, men eg trur nok eg skal tillate med å vere litt breiare enn det og snakke om delingskultur og sosiale medier meir generelt.

I dag opnar Heidi Grande Røys konferansen, og lanserer samstundes ei artikkelsamling og eit debattforum om deltakingskultur på nettet. Debattforumet kan du gå inn på her.

5 tanker på “Go Open

 1. Hei. Skriver et kommentarinnlegg på bloggen din som ikke har noe med Go Open å gjøre, men som er et hjertesukk fra en formgivingslærer. Hva vil du med fagene våre? Vi i Buskerud og særlig på min skole opplevere en rasering av fagene våre Design og håndverk og for så vidt stud.spes.formg. Vi er nesten ikke søkbare lengre for de elevene som ønsker å jobbe med kreative fag og ende opp med studiekompetanse, slik de kunne før reformen. Elevene som sogner til vår skole får et mye smalere tilbud når Design og håndverk nesten er borte.
  Hva vil du med fagmiljøene våre. Vi er i ferd med å pulveriseres i takt med at tilbudene på skolene forsvinner sakte men sikkert. Dette er en skummel utvikling med tanke på hva disse fagene tross alt har betydd for alle de elevene som har funnet et alternativ til å nå studiekompetanse på.
  God helg. Reidunn

  Lik

 2. Tilbaketråkk: thomas røst stenerud - Hjemmegruppeeksamen levert

 3. Beklageligvis har Heidi Grande Røys’ nettsted «deltemeninger.no» basert seg på at internett-brukeren skal ha en norskt mobil-abbonement. (!!)
  Noen av oss bruker internet-telefoni (VoIP og SIP) og da fungerer ikke dette.
  Gi henne gjerne beskjed om dette; I internett-alderen så bør en forsøke å bruke internet som totalløsning, og ikke implementere flaskehalser som eliminerer brukere.

  Lik

 4. Hei Britt!

  Deltemeninger.no benytter seg av plattformen origo.no. Origo brukes som debattplattform av mange av landets lokalaviser, og er sånn sett en etablert kanal. Samtalene på http://deltemeninger.no/ og artiklene som legges ut er mulig å følge uten å ha bruker på origo, men som du sier – for å delta med kommentarer og innlegg må du ha en brukerkonto. Debatten er tidsavgrenset og avsluttes i slutten av mai.

  Årsaken til at Origo krever mobiltelefonnummer for registrering er at man ønsker en nogenlunde sikker identifisering av brukerne. Men – Origo har fått med seg at noen synes det er vanskelig å bidra med sine kommentarer og kommer derfor til å åpne for kommentarer fra Twitter- og Facebook-kontoer så fort de kan.

  Jeg håper du får utbytte av http://deltemeninger.no/, selv uten å kunne registrere bruker på Origo.

  Lik

 5. Must say that overall I am really impressed with this blog.It is easy to see that you are passionate about your writing. If only I had your writing ability I look forward to more updates.

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s