Musikksnakk

Endeleg! Takk til Bård H Breivik for å ha opplyst meg om The Residents besøk i Tromsø. Eg har lurt på dette i årevis. Om bileta du har frå besøket er tilgjengeleg på t.d flickr set eg pris på eit hint om korleis eg kan finne dei.

Enkelte har, i kjølvannet av fildelingsdebatten, spurt meg om eg ikkje kjøper plater men berre lastar ned. Meir feil kan ein knapt ta. Eg lastar ned (lovleg) og streamar (lovleg), men først og fremst er eg oppvaksen i albumets store tid. Eg har eit par tusen slike, eg er sterkt knytt til formatet og eg må kjøpe dei viktigaste nye tinga og eige dei fysisk! No er det Hanne Hukkelberg (ein av dei aller beste norsk artistane dei siste åra) si strålande nye plate eg gler meg til å få i hus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s