Nokre fleire skulebloggar

Eg har blitt gjort merksam på fleire skule- (og barnehage) bloggar i det siste.

Ann-Hege har ein blogg om kunst og estetikk i barnehagen. Ho arbeider ved førskulelærarutdanninga på Høgskulen i Oslo. Geir har tipsa meg om galeogglobale, om eg forstår det rett er det ein slags samleblogg for elevar ved ulike linjer på Solborg Folkehøgskule. I tillegg driv Geir sjølv ein nyoppretta blogg som heiter folkehøgskoleprat.

Eg tek gjerne imot fleire tips!

5 tanker på “Nokre fleire skulebloggar

 1. Flott at du tar tak i skoleblogger og fortsetter å vise interesse for dette. Jeg har lyst til å vise deg noe av det elevene på Sandvika gjør. Du har jo stort sett skrevet om lærere. På denne siden er alle elevenes blogger listet: http://annmic.wordpress.com/
  De har deltatt i en konkurranse i Australia med sine blogger og de har skrevet om hvordan blogging har endret deres syn på læring i et globalt perspektiv. Her er noen eksempler: http://parkstadenglish.blogspot.com/2009/03/challenge.html http://philip-svendsen.blogspot.com/2009/03/blogger-challenge.html
  Dessuten har vi fått Mike Wesch en kjent foredragsholder fra USA til å kommentere på elevenes blogger!

  Lik

 2. Hei sjef! Jeg skoleblogger også. Skriver om pedagogiske ideer som jeg kommer over, og ønsker flere innspill og mer debatt i kommentarfeltet mitt. Har blogget både familie (bl.a. to fødsler nesten «live») og humor/satire (nissemann.com) i fire år, prøver nå å spre gode lærerideer.

  Kjekt å følge med på bloggen og twitteren din, du er oppdatert og en god ambassadør for de sosiale mediene.

  En ting jeg kom til å tenke på i dag: Begrepet IKT erstattet IT for noen år siden. Snart kaller vi det KT, siden alt vi bruker det til (inkl informasjonssøk) egentlig er kommunikasjon. Blogger, Wikipedia, forum, sosiale nettverk – det er jo KT og ikke IT…

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s