Arbeidshelg

1.mai er overstått, eg gjorde ei rundreise i Akershus med stopp i Ås, Asker, Bærum, Jessheim og Lillestrøm (puh). Første arrangement starta klokka 9.00, det siste var over ca 19.45 på kvelden. Ein slitsom men veldig oppløftande dag. Masse folk, fint ver, god stemning og stor tru på valsiger i september. Internasjonal solidaritet, arbeid og styrka velferd var sentrale tema for dagen. Under ser du med i Asker med SV’ar Anlaug Mejlbo, og sentrale partifolk på Lillestrøm.

I finveret i helga er det første møte med det nyvalde landsstyret i Oslo!

Én tanke på “Arbeidshelg

  1. Ser du har vært rundt i Akershus for å hilse på SV-grasrota i fylket. Hva tror du om sjansen for å bli valgt inn på Tinget på plassen som blir ledig etter Reikvam, du som er «nyinnflyttet» akershusing?

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s