Etterlysning

Geir LS har skrive fleire kommentarar om musikk på bloggen min, og promotert såpsaa bra ting som Bomb the Bass, PIL, MARRS Pump Up the Volume (den første sample-dansehiten) og ikkje minst det obskure Brussel-selskapet Les Disques du Crepuscule som ga ut masse bra musikk. Kven er du, er nysgjerrig.

Én tanke på “Etterlysning

 1. Hvem jeg er? Tja. Hvor god tid har du? 🙂

  «Jeg er den jeg er», sa G*d til Moses, og det var egentlig ganske godt sagt, og kunne vel passe på de fleste av oss. Men i tillegg er vi jo alltid også litt mer, kanskje ikke enn den vi ER, mer enn den vi framstår som, og kanskje også mer enn den vi selv vet vi er.

  Med eller uten pokeransikt. http://www.youtube.com/watch?v=5olyWo7kRwI

  For eksempel visste jeg ikke at du, selv om du virker som en hyggelig og grei politiker, hadde en såpass interessant musikksmak. Og etter at kjæresten min leste det jeg blogget her, forkynte hun at hun minsann hadde en CD med Deus, som jeg aldri hadde hørt om før. Og det var jo artig!

  Anna Domino trodde jeg lenge var belgisk, men det viser seg at hun var japansk-født amerikaner, og bare kom ut på Les Disques du Crépuscule. Rythm [sic!] er i uansett en flott sang.

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s