SV-delegasjon i Palestina

For tida er ein SV-delegasjon med mellom anna Ågot Valle, Akhtar Chaudry, Øystein Djupedal og Audun Lysbakken på besøk i Palestina, nærare bestemt i Jerusalem og på Vestbreidda. Som mange sikkert fekk med seg skulle dei også til Gaza, men vart nekta innreise.

Dei rapporterer sterke inntrykk heim dagleg. Møte med menneske på Vestbreidda, inntrykket frå muren og møte med den palestinske statsministeren har vore tema. Audun skriv på bloggen sin, og Akhtar rapporterer på Facebook.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s