Siste akt for tigrane?

17.mai i dag, Melodi Grand Prix i går. På Sri Lanka foregår samstundes eit blodbad som eg har skrive om før. Mykje kan tyde på at regjeringa er i ferd med å vinne ein endeleg siger over LTTE (dei tamilske tigrane). Dei har i følge fleire kjelder lagt ned våpena. Men biletet er uklårt, det vert hevda i VG Nett at LTTE har lagt ned våpena men ikkje overgitt seg.

Som tidlegare omtalt snakkar vi om ein brutal og blodig krig. 75.000 drepne i løpet av 20 år, meir enn 100.000 internt fordrivne. No er titusenvis av menneske sperra inne på eit lite område i ein desperat situasjon. I tida framover vil journalistar og hjelpearbeidarar sakte men sikkert kome inn i området. Vi får vone mange vert redda, og vi får vone at sanninga om det som har skjedd dei siste månedane gradvis vil kome fram.

4 tanker på “Siste akt for tigrane?

  1. Tilbaketråkk: Twitted by SriLankaLive

  2. Tilbaketråkk: Daily News About Sri Lanka : A few links about Sri Lanka - Sunday, 17 May 2009 12:55

  3. Tilbaketråkk: Hamas: Palestinians to skip interim government (AP) | Strange Photos

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s