I Stortinget

Er i Stortinget i kveld (og kanskje natt) for å debattere ein serie med saker. Eg har pause no.

Det er høgtideleg, sjølv når eg har vore her nokre gongar. Første gongen eg skulle på Stortinget sin talarstol var eg nervøs og høgtidsstemt. No er eg ikkje så nervøs, men det er alltid ei høgtid knytt til det.

Stortinget på denne tida er mange lange kveldar for representantane, og enkelte lange kveldar for oss som er statsrådar. Det er noko uvant for meg med ei slik arbeidsform, og det er ikkje akkurat tilpassa dei av oss som har tre små barn. Det heng saman med at saker alltid hopar seg opp før jul og sommar, ikkje minst før eit val. Dermed vert det få sakar om vinteren og lange kveldsmøte no. Slik eg forstår det. Det får eg kanskje høve til å finne ut av i større detalj i framtida, då eg stiller til val som 1.kandidat for SV i Akershus til hausten.

3 tanker på “I Stortinget

 1. Er det slik at de valgte representantene er PÅ Stortinget, mens de som bare stikker innom er I Stortinget?

  Skulle vel tro du har en rimelig god sjanse til å kommer inn fra Akershus til høsten – du er i alle fall blant de aller mest tilstedeværende stortingskandidatene på nettet. Og definitivt den med den mest interessante musikksmaken.

  (Hm. Egentlig vet jeg faktisk svært lite om norske politikeres musikksmak. Dét burde noen kartlegge!)

  Lykke til!

  Lik

 2. Arbeidsformen minner om den man finner i skolen. Perioder med utviklingssamtaler til langt på kveld høst og vår, perioder med mange avslutninger før jul og sommer og kvelder med timeplanlegging og planlegging av det nye året i juni. Slik må det kanskje bli når man skal presse et årsverk inn på 39 uker…

  Lik

 3. *** PRIVAT! – PRIVAT! – PRIVAT! ***

  Hei Bård Vegard,
  Når jeg har fått oppdatert meg ferdig:
  http://www.hansfredrik.no/twitterings/31032009.txt

  så vil både Anniken Huitfeldt og Knut Storberget få en epost. Vær du sikker!

  For: Dersom denne bidragssaken går så langt at jeg blir slått personlig konkurs – i konkursen, så er det mange flere som vil få høre om det!

  Hvilke synspunkter har du på den gjeldende Kafka-bidrags-prosessen som utøves ovenfor bidragspliktige fedre av det offentlige?

  Er det slik at:

  – Bidragspliktige fedre, som ønsker samvær med egne
  barn ikke skal «tillates» dette, fordi de blir så til de grader «økonomsk voldtatt» av det offentlige v/NAV Trygd OG NAVI Kirkenes (arb. og velferdetatens innkrevingssentral – Kirkenes) til de blir sosialklienter – og i ytterste konsekvens, blir slått personlig konkurs?!

  – eller som i mitt tilfelle, og som jeg nå står i fare for å bli: Bli slått personlig konkurs i konkursen (dvs. bli slått personlig konkurs mens jeg fortsatt er under tvungen gjeldsordning)?!

  – Bidragspliktige fedre, som ønsker samvær med egne barn for alltid skal være fullstendig rettsløse ovenfor mødre som nekter å underskrive samværsavtale?!

  Jeg har vært på familievernkontoret, blitt henvist til sosialkontoret, derfra tilbake til fam.vernkontoret og deretter til politiet og til barnevernsvakten.

  Jeg har vært 2 ganger hos politiet for å levere inn en anmeldelse på en av mødrene for 2 barna mine – som nekter å underskrive samværsavtale, fordi hun – etter eget utsagn «ikke har økonomi til det…». Men politiet har nektet å ta imot anmeldelsene fordi det «ikke har skjedd noe straffbart…» – forstå det den som kan…

  Men samværskampen får bli neste kamp. Kampen for å sikre eget eksistensgrunnlag – og tilværelse, må utkjempes først og fremst!

  Jeg er garantert ikke alene om å gjennomleve et Helvete som det jeg opplever om dagen. Garantert ikke alene!

  Hvem av politikerene våger å sette ord på galskapen – og stoppe den?!

  For det er noe riv, ruskende og fullstendig galt med de gjeldende bidragsreglene OG det offentliges fastsettelse OG innkreving av denne.

  Er du tøff nok – eller har du «viktigere» ting på agendaen?

  Med vennlig hilsen,
  Hans Fredrik Halvorsen

  Broveien 9A
  N – 4620 Kristiansand S

  Mobil: 95 77 43 80

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s