Michael Jackson og sommaren

Det har vore ei deilig varm sommarhelg. Planar måtte leggast litt om, men i dette været kan ingen klage. Måtte det vare utover juli.

I dag var eg ein sving innom bursdagen til Heikki Holmås. Der vart «Billie Jean» spela, og alle prata nokre ord om helgas store tema. Michael Jackson. Eg var aldri ein stor fan, men at han hadde enorm innverknad og var veldig bra i eit tiår er det ingen tvil. Perioden rundt albumet «Thriller» viser ein artist som har nesten alt: Musikken, beatet, videoane og dansinga. Ein spesiell miks av pop, disco og soul. At mykje av det som skjedde seinare (både musikken og i livet) var trist får vi gløyme no, slik superstjernene ser ut til å gjere.

Dansinga er i ein særklasse. Ein mann med rytme i kvart fiber i kroppen. Er det nokon på min alder som ikkje hugsar denne augneblinken? Videoen er eit morosamt døme på korleis han sette spor etter seg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s