Siste sommarferiedag

Siste sommarferiedag er forbi. Det er litt tungt, synest eg alltid. For nokre år sidan fanga eg opp (frå sjølvbiografien?) at sjølv Gro Harlem Brundtland syntest dei første dagane på jobb etter ferien kunne vere litt lange. Då har eg også lov. Eg lovar likevel at det skal gå veldig fort over!

Det har vore ein veldig fin ferie. Har med eit halvt auge også registrert at det er ein del å harsellere over frå den siste veka, men eg trur eg lar det vere.

Eg skal kome sterkare attende med nytt innhald her, allereie i morgon.

I mellomtida: Ikkje «Siste sommerferiedag» med DeLillos. Derimot ei gjenoppdaging eg gjorde i ferien. Eg var på Mallorca den første veka av ferien, på eit sånt Wing-hotell opplegg. Der var det bassenggym kvar dag klokka 12 (For the record: Eg deltok ikkje!). Ei av låtane som det vart gymma til, var denne Queen-slageren. Den er visstnok også kåra til beste køyrelåt i eit britisk bilprogram. Eg kan ikkje for det, har gått og nynna på den no i to veker.

2 tanker på “Siste sommarferiedag

  1. Denne sangen er en av mine gladlåter og Queen har mange flere! Lykke til på jobb fremover. Og over til et lite spørsmål, som du helt sikkert ikke kan svare på… Du vet ikke tilfeldigvis om en ledig stilling innenfor noe samfunnsrelatert/politisk?

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s