SUs sommarleir

Første skikkelege arbeidsdag i morgon. Eg drar ned til SUs sommarleir grytidleg i morgon i lag med Heikki. Kanskje eg skriv noko derfrå, men får ikkje lagt ut frå telefonen då eg må ha eit nytt og betre program først og det vert vel lite tid til laptop.

Blir moro å vere på sommarleir igjen. Eg var fast inventar på desse i SU-tida mellom ca 1989 og 1995, og har vore på mange etter det også. Var alltid mykje moro i grenselandet mellom politikk og moro, og har ikkje forandra seg mykje har eg inntrykk av.

Én tanke på “SUs sommarleir

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s