SUs sommarleir revisited og første dag på kontoret

SUs sommarleir hadde dårleg ver, men var ellers om lag slik eg hugsa det. Telt, matkø, bading, kiosk, litt småklining i krokane (ikkje av meg altså, av SU’arane) og litt politikk. Ganske mykje faktisk. Mange politisk engasjerte ungdommar, og overraskande høgt nivå og gode diskusjonar der eg var. Ved sida av her ser du ein del av den gjengen eg innleia for/diskuterte med i eit litt bortgøymd, mørkt lokale som ikkje la nokon dempar på diskusjonen.

Eg traff såvidt også ein bloggar som har fått litt merksemd i skulemiljøet på nett denne våren, på grunn av m.a dette innlegget og andre reflekterte bidrag. Ho heiter Carina, er med i SU og har denne fine bloggen

I morgon er det rett på kontoret. Etter ein litt mjuk start føler eg meg no klar for ein og ein halv hektisk månad! Valkamp er slitsamt, ikkje minst for familien, men det er og det beste med politikk. Å kome ut og møte folk, høyre på folk og overbevise folk.

Én tanke på “SUs sommarleir revisited og første dag på kontoret

  1. Er det ikke en smule "arisk" på denne sommerleieren?

    Hvor er dette flerkulturelle paradis dere påtvinger resten av befolkningen?

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s