Opp av sofaen

Sjekk ut www.oppavsofaen.no!

På mandag og tysdag var eg på SVs kandidatsamling i Oslo. Ein del bilete derfrå ligg her. Toppkandidatar frå alle fylke var samla til siste finpuss før valkampen. Det var utruleg godt å vere der. Det har ikkje vore betre stemning i SV på fire år og det er ei sterk kjensle av at vårt resultat er viktig. Starten på valkampen har vore god for oss, men det er jo ikkje verkeleg i gang enno.

På mandag lanserte vi nettsida www.oppavsofaen.no. Det er eit nytt og spennande konsept som er utvikla for oss. Du kan sende ein kort appell frå Kristin Halvorsen direkte til ein du kjenner. Du vel namn, relasjon og innhald. Sjekk det ut, den er kjempbra. Og ikkje minst: sprei det! Det er enkelte små tekniske vanskar som vi driv og lukar ut, og vi ser på korleis den kan bli meir universelt utforma.

Én tanke på “Opp av sofaen

 1. Under Bondevik2 regjeringen startet de en anti mobbekampanje som fikk ned mobbestatistikken med en god del prosent. Bondevik satte seg et mål : 0 mobbing.
  Etter at AP,SV og SP overtok har tallene steget, dette snakker dere aldri om?

  Jeg har vært i kontakt med Departementet før og fikk en mail tilbake om et manifest. Dette manifestet har jeg lest og det som står der er vell og bra men blir det satt ut i livet?

  For en tid tilbake var det en sak som egentlig er ganske viktig i media men som ble dysset ned: Mobbing kan føre til selvmord…. Det "kan" ikke. Det fører til. !!!

  Det finnes kanskje 100 løsninger for å bli kvitt mobbing. Hvorfor ikke prøve dem?

  Mobbing kunne kanskje vært en sak og brukt i valgkampen også som kunne tjent SV ganske godt tror jeg for jeg vet selv at det er MANGE som engasjerer seg.

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s