Ny veke

Ny veke. Den «offisielle» valkampen nærmar seg med stormskritt, vi har valkampopning på tysdag 11.august. Eg kjem attende med meir informasjon om den i morgon.

På laurdagsrevyen kunne du skå presentasjonen av vårt framlegg om ei SFO-satsing. SV vil ha nasjonale kvalitetsstandardar i SFO. Så vil vi ha ein gratis time SFO kvar dag for alle barn, der det mellom anna skal vere leksehjelp og fysisk aktivitet. Så vil vi ha ein makspris på resten av SFO-tilbodet.

4 tanker på “Ny veke

  1. Takker for bra opplegg for skolene. Viktig å redusere antall elever i klassene. Vi kan nok være uenig om antallet, men tallet 20 elever er bra og tallet 15 for grunnskolen synes også fornuftig. Dessuten er det viktig å øke antall lærere og å kjøpe inn mer teknisk utstyr slik at lærerne kan bruke dvd og video mer i timene når tungt stoff skal bli presentert. Har nylig vikariert på Karlsud skole så litt erfaring har jeg( Finnes ikke bedre lærergruppe enn på denne skolen! Problemer løses hurtig og rektor er meget dyktig). Hilsen Tedd Urnes, Nordstrand SV

    Lik

  2. Godt at folk på utsida av skulen òg ser behovet for justering av forholdet mellom antal elevar og antal lærarar på skulane. Er litt avventande i forhold til dette da eg er redd for at dette kun er snakk om rammetilskot. Eg veit at min kommune, Bærum, vil bruke eit rammetilskot til å øke timetalet og ikkje styrke lærardekninga direkte. Dette illustrerer mykje av det som har vore problemet i skulen ei stund no. Dersom det kjem gode tankar og ekstra pengar fra staten, sørger kommunane ofte å saldere budsjettet sitt på andre postar og ender reelt opp med samme sum eller eit kutt.

    Lik

  3. Vi trenger flere lærere i skolen og vi trenger å få engasjert lærerpensjonistene til leksehjelp og til vikartjeneste. En hindring her er den lave lønnen for pensjonister. Denne må fjernes slik at lærerpensjonistene får vanlig vikarlønn. Jeg har blitt fortalt at dette er et problem når dyktige pensjonister skal engasjeres. Ta en sjekk om dette er__et problem for flere skoler? Dessuten må folk som har vært i arbeidslivet noen år, også bli trukket inn i undervisningen. Elevene trenger annen kontakt enn bare lærere.__Hilsen Tedd Urnes

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s