Valkampmaraton

Ein maraton av ein dag i dag. Tale til konferanse i Utdanningsforbundet, intevju med VG, oppdatering samferdslesaker i Akershus med vår glimrande fylkespolitikar Erlend Helle, redaksjonsmøte med ØB i Ski, eit par intervju der, valkamp på Nesodden og debattmøte på Litteraturhuset.

Og innimellom; sikkert nokre intervju, nokre telefonar, nokre saker å handtere og ein bunke sakspapir som ventar. Med andre ord ein fin valkampdag!

4 tanker på “Valkampmaraton

 1. Hei.
  Flott å kunne nå deg på bloggen. På vår skole står to elever og venter på svar omkring skoleplass. Skoleåret er begynt og to funksjonshemmede elever får ikke svar på sine skolesøknader. Mailen vi sendte 13. august har vi ikke fått svar på ennå.Håper du har tid til å gi disse svar i dag. Kanskje du kan droppe ett av intervjuene for å få det til?
  Les mer her:

  http://www.favis.no/artikkel.asp?Artid=48975

  Hilsen
  KVS-Lyngdal v/ rektor og rådgiver

  Lik

 2. Hei
  Jeg har bare et ønske til deg (eller noen andre fra SV som møter Erna Solberg i debattene fremover). Nå har hun i flere debatter på tv denne uken sagt at en av fem norske barn går ut av skolen uten å kunne lese og skrive. Det er et drøyt utspill som ikke burde passere. Mener hun virkelig at 20 % av de norske elevene er analfabeter etter endt grunnskoleopplæring? I så fall er det jo en skandale at ikke alle landets aviser slår det opp på førstesiden. Kan du være så snill å konfrontere henne med dette? Lykke til videre med valgkampen. Jeg skal prøve å gjøre mitt for å hjelpe til 🙂 Hilsen Mona, Asker SV

  Lik

 3. Du var riktig flink på litteraturhuset, og du viste at du både hadde kunnskaper og kløkt. Et godt råd må være å bruk Theo K. som samtalepartner. Lykke til i arbeidet med kunst og kultur i skolen, både som egne fag, metode og kulturell skolesekk. Kanskje lærestudentene trenger en kulturell skolesekk også så de kan oppleve at kunst og kultur kan bidra til å se nye perspektiver, forstå verden og gi verdifulle opplevelser. Og det må da være nyttig!

  Lik

  • Malla! Husk at B.V. har hatt 4 år på seg til å forbedre kunst og kulturfag i skolen. Desverre liten synlig bedring gjort så langt… Nyttig blir det først når den gode kompetansen (som faktisk finnes) kan bli nyttiggjort.
   Hørte rykte om en Rektorskole..wow, en god ledelse (som tør å lede) er ikke å forakte.

   Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s