Konservativekristne.no

Vil Siv Jensen høyre på dei kristenkonservative, og gjennomføre den ytterleggåande midtøstenpolitikken dei står for? Vil ho reversere ekteskapslova? Ho seier ja på direkte spørsmål. Vil i så fall Erna Solberg ha kraft til å stå mot?

I dag har eg vore i debatt på Tabloid mot mellom anna Bjarte Ystebø, talsperson for kampanjen Kristenfolket. Det er ein allianse av ytterleggåande og konservative kristne som vil mobilisere mot dei rød-grønne og for KrF og FrP. Det gjer dei på saker som nei til felles ekteskapslov, ja til Israels folkerettsstridige mur gjennom palestinsk territorium og einsidig å flytte den norske ambassaden til Jerusalem.

Mange med meg blir nok provosert av at dei kallar seg kristenfolket. Dette er ikkje kristenfolket, det er det ytterleggåande kristenfolket. Kristenfolket finst i alle parti, med dei fleste meiningar. Dei fleste meir tolerante og nestekjærlege enn det vi her talar om.

Verre er det at denne gjengen i hovudsak har full støtte frå FrP og KrF, og kan få stor innverknad i norsk politikk ved ein borgarleg valsiger. Spørreundersøkinga deira blant stortingskandidatar viser det. Med Dagfinn Høybråten i spissen er dei fleste KrF-kandidatar med på alt dei ytterleggåande kristne spør om. Det same er Siv Jensen og FrP sine folk.

Vi kan få ein statsminister som stør seg på dei konservative kristne. Lars Sponheim og Erna Solberg skal stå imot denne gjengen, som vil vere godt representert i det klart største partiet på høgresida. Då er det også paybacktime for alle veljarane dei har skaffa.

Kristenfolket.no er inspirert av korleis dei kristenkonservative i USA fekk George W Bush til makta. No skal dei få Siv Jensen til makta.

Er det berre eg som blir utruleg provosert av at konservative mørkemenn kan få avgjerande innverknad på norsk politikk? Bør vi ikkje i det minste få klare svar på om desse ytterleggåande meiningane vil ha gjennomslag?

15 tanker på “Konservativekristne.no

 1. Jeg så akkurat Kristin Halvorsen bli slakta av Pål T Jørgensen på Tv2.
  Har aldri sett noe lignende.Dette var en meget usikker og redd politiker som til de grader ble satt på plass.Hun har ingen troverdighet igjen,sorry…

  Det hele toppet seg da de kom inn på temaet Afganistan :

  "– Vil du forhandle med Taliban? Vil du forhandle med Mullah Omar?

  – Det er mange i det internasjonale samfunnet som påpeker nettopp det at man må ha kontakt med de kreftene i Taliban som det er mulig å snakke med, sa Halvorsen."

  Deres partileder vil altså forhandle med Taliban,og du kritiserer FRP?

  Hvis dere fortsatt har velgere igjen etter dette,får dere ha lykke til i valgkampen.Dette var mildt sagt pinlig å se på.

  http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politikk/valg

  Lik

  • Er det å forhandla med Taliban noko du meiner er rart og merkeleg og ytterliggåande?

   Hamid Karzai går til val på å forhandla med Taliban. Barack Obama har opna for å forhandla med Taliban. Frankrike vil snakka med Taliban. Storbritannia vil forhandla med Taliban. Kai Eide vil forhandla med Taliban.

   Lik

 2. Hva er en ytterliggående kristen? Jeg kan gå med på konservativ, men ytterliggående er jo hva vi kaller religiøse/politiske som tyr til terror eller slike vederstyggeligheter.
  Synes ordbruken din spiller ballen rett i hendene på disse mørkemennene. Du gjør ikke saken noe bra ved å tiltale disse på en så brutal måte. Mistanken om antireligiøs holdning øker jo dramatisk når du ikke greier å skille snørr og bart.

  Lik

 3. Oppfordrer deg på det sterkeste for å bruke stempelet mørkemenn på dine landsmenn som arbeider for det de mener er riktig. Du kaller ander for mørkemenn, mens ditt eget parti med sin politikk med alvorlige moralske mangler er med på å formørke Norge, hva er verst i dine øyne?

  Lik

 4. Sender innlegget igjen da jeg oppdaget noen skrivefeil i det første: Oppfordrer deg på det sterkeste å la være å bruke stempelet mørkemenn på dine landsmenn som arbeider for det de mener er riktig. Du kaller andre for mørkemenn, mens ditt eget parti med sin politikk med alvorlige moralske mangler er med på å formørke Norge, hva er verst i dine øyne?

  Lik

 5. Du var god i Tabloid. Mørkemennene takler du på en utmerket måte.
  Jeg tror ikke denne gjengen får stor oppslutning eller mye makt. Foreløpig er det en vennegjeng som har organisert seg, og de får mer omtale enn de har fortjent.

  Lik

 6. Skremmende at religiøst stokk konservative har fotfeste og innflytelse på Frp og Krf.

  At denne minoriteten klarer å få nullet 30-prosentspartiet Frp sitt landsmøtevedtak på en kort sommer viser makta de ha. Og at partiets liberalere som stemte for aktiv dødshjelp i den demokratisk prosess da ikke har noe som helst å i mot bli overstyrt av kristne pressgrupper viser en mangel på ryggrad som umulig kan være synn.

  Partiets politikk endrer seg fra dag til dag.

  Lik

 7. Er enig med deg om at de kristenkonservative har endel synspunkter som de er forholdsvis alene om. Samtidig tror jeg de fleste kristne er enige om at SV representerer en annen ytterlighet som ikke verdsetter kristne verdier høyt nok.

  Lik

 8. Syns du er flink i skulesaker, Bård Vegard! Men, du kan vel innrømme at SV ikkje akkurat er flinke til å få dialog med dei såkalte mørkemenn og konservative kristne. Må kunne gå an å diskutere ny ekteskapslov på saklig måte uten å bli stempla som ytterliggåande eller intolerant. Men, er ikkje enig i sakene og agendaen til Kristenfolket. Politikken blir ikkje meir kristen berre fordi ein støttar visse grupper i Israel…

  Lik

 9. Denne releasjonen er vel ikke noe farligere enn AP/SV vs LO?
  Relesjonen med en "ikke-politisk" grupering er ikke farligere enn den makten man gir dem. AP har gitt LO stor makt. Betyr jo ikke at borgelig side vil gi denne grupperingen mye makt? Når det er sagt håper jeg FRP holdes utenfor regjeringskvartalet, men jeg tror det er sunt med et regjeringsskifte. En Bondevik 3 (riktignok uten Bondevik) kan være bra for landet etter 4 år hvor lite har blitt endret.

  Lik

 10. Vi går spennede tider i møte, Bård Vegar. De kristne har det vært lett å ta rotta på. Det er bare å sende budskapet om "nestekjærlighet" i fleisen på dem så rødmer de og tier stille. Stor suksess. Det restfolket som er igjen er det jo bare å ytterligere marginalisere. Støre begynte jo språkbruken i går ved å kalle kristne for en sekt. Når skal dere forby disse folka å forkynne. De må jo knebles helt. Han du møtte i Tabloid greide jo å ta seg..snakke rolig og saklig. Er redd at noen av folket så seg igjen i det som denne mannen snakket om. Er redd nå…vil de kristne gjenreise seg? Vil troen på Jesus som Herre og frelser på ny velte inn over landet? Også nå, som vi var så godt igang. Går det ikke an å få et påbud om at kristne skal holde kjeft i det offentlige rom ellers så….Det var disse menneskerettighetene da…

  Lik

 11. Har forledet noen som tror på "nestekjærlighet" at vi er for det…at vi er som de, mens sannheten jo er at….knebles skal den som reiser seg mot den sosialistiske ensretting. Avkristninga må jo bare fortsette. Håper det fortsatt er noen som bare vender det annet kinn til og at det er noen som vi greier med merkelappene og stigmaitiseringen vår. "Fundamentalist" funker og ruver., men

  Lik

 12. Ser at Huitfeldt sliter med avmuslimiseringen. Islamsk råd Norge er ikke villig til å legge fra seg tanken om at det skal være dødsstraff for homofili etter år på vår side av riksgrensen. Har vår intergreringspolitikk slått feil` Har de ikke skjønt noe …eller ser de på andre kanaler en ARK?

  Lik

 13. Hva skal vi gjøre nå'a? Nå er jo Norge så godt som avkristnet og så fyller vi opp landet med islamister som ikke skjønner bæra. Egentlig er det jo straffbart å ønske livet av en gruppe mennesker, men det får vel gå for denne gangen. Ser heller ikke ut for at de homofile selv tar affære. Skjelver ikke de i buksene? Egentlig skulle vi ha tatt fra de organisasjonene som tilhører Islamsk råd all offentlige støtte, but who cares? Nei, det er best at vi holder kjeft ovenfor muslimene..tenk på alt bråket og oppstyret det skulle bli hjemme..og borte…hvis vi ikke ter oss…mer og mer i pakt med korann og de islamske læresetninger,

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s