Festival

Mellom slaga rakk eg ein liten tur på Psterofestivalen i Trondheim fredag kveld, og ein like liten tur (nokre timar og eit par konsertar) Ramme rokke fest på Ramme Gaard i Hvitsten. Garden er eit konsept Petter Olsen har utvikla, han kallar det ein møtestad mellom miljø og kultur. Delillos var her. Det var utruleg nork første gong eg såg dei (biletet nederst)

Bileta øverst frå venstre: 1) Röyksopp frå Pstereo 2) Snorre Valen (1.kandidat SV Sør-Trøndelag) og meg  3) Snorre Valen, Jørund Leknes (rådgjevar i Fornyingsdepartementet) og Tom Nørbech (tidl. SV-rådgjevar – bak)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s