Sjakk mot Magnus

I går spelte eg sjakk mot Magnus Carlsen, for tida nummer tre på verdsrankingen og ein fantastisk sjakkspelar og representant for norsk idrett.  Høvet var opninga av det nye Sjakkhuset i Oslo. Det er dei tre sterke spelarane Torstein Bae, Silje Bjerke og Torbjørn Ringdal Hansen som står bak.

Som det går fram av denne rapporten tapte eg (sjølvsagt), men det var veldig moro. Merka at eg saknar sjakken.

Magnus er openbart godt oppdratt, for han skrøyt høfleg av oss sjakkspelande politikarar – utan grunn vil eg diverre seie. Når eg spelar mot han er det som bedriftsserien mot Brasils landslag i fotball.

Det blir i alle fall lettare å vinne valet enn å vinne over Magnus i sjakk.

7 tanker på “Sjakk mot Magnus

 1. Det var ikke så ille frem til du misset at han enkelt kunne plukke bonden på e4…
  Uansett, flott at du stilte opp og moro med folk som spiller sjakk. Vi er ikke alene, totalt spiller 600 000 000 mennesker sjakk 🙂

  Lik

 2. The blog was absolutely fantastic! Lots of great information and inspiration, both of which we all need!b Keep 'em coming… you all do such a great job at such Concepts… can't tell you how much I, for one appreciate all you do!

  Lik

 3. Someone sleeping in class, the teacher saw the big fire, let him come to the board on problem solving, prepare to humiliate him. Stand up, the teacher will start acid he: "achievement is so bad, still dare to sleep in the class, true don't know shame, will sleep…"
  The results of the TiXie out someone beautiful……. The teacher immediately a little doesn't go down computers. The results he walked back to the seat, sit down light said: "I sleep on it and you'll have won't ask me."

  Lik

 4. I've been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s