5 tanker på “Opp av sofaen

  1. Hei Bård Vegar. For første gang på tretti år stemmer jeg ikke SV. Problemet er skolen, og den kjennskap jeg har fått til den gjennom å følge eget barn gjennom grunnskolen, i en klasse som aldri hadde mer enn 20 elever. Er "flere lærere" hovedsvaret for å få en bedre skole? Min reaksjon er "Nei, ikke mer av samme sorten!" – så dårlig erfaring har vi, og flere med oss. Bedre lærere og bedre skoleledelse , vi må kunne ha tillit til det vi sender barna våre til. "Støtteapparatet" PPT, BUP, Barnevern må tørre å se også på skolen når barn sliter. Man må aldri tape av syne at alle barn har rett på en god og trygg skolegang. Barn har rett til kunnskaper, fortrinnsvis i offentlig skole. Derfor går min stemme heller ikke til Høyre. I den grad du har innflytelse – lytt ikke bare på læreorganisasjoner, men også på foreldre – og til de mange unghdommene som har blitt traumatisert på grunn av sine opplevelser i skoletiden. Skole er en hovedsak, men tørr å endre fokus noe. SV trenger stemmer også fra foreldre. Høyre vil godte seg – men deres løsninger gir etter min mening ikke særlig godt grunnlag for "god læring" for alle.

    Lik

  2. Torstein Dahle og Rødt får 4,1 % av stemmene i Hordaland i dagens måling i Bergensavisen. Torstein mangler derfor 2089 stemmer, 8 promille av stemmene, for å bli valgt inn på Stortinget. Dersom Dahle får de 2 000 stemmene som mangler vil han slå ut enten Henning Warloe fra Høyre eller Laila Marie Reiertsen fra Frp. Dette betyr at Dahle kan bli utslagsgivende for å sikre fortsatt rødgrønt flertall etter valget.

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s