Liv utanfor bobla

Sjølv sit eg og forhandlar Soria Moria 2 til om lag klokka 23 kvar kveld for tida. Eit lite blikk ut av bobla i dag har fortalt meg at Lars Sponehim opnar for at Venstre skal samarbeide mot venstre ved neste val, at Obama var i København og at Chicago ikkje fekk OL i 2016. Det gjekk til Rio.

Men mest engasjerande synest eg; Magnus Carlsen knusar all motstand i superturneringa i Nanjing i Kina (der eg sjølv har vore for nokre år sidan). Både Dagbladet og VG har fått opp auga for det. Magnus leiar no suverent etter halvspelt turnering. Han har 4,5 av 5 poeng, dei fem andre har 2-2,5 alle saman.

Én tanke på “Liv utanfor bobla

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s