Ny veke

Det drar seg til i forhandlingane. Eg er glad ein del er unnagjort då det har vore ei hard veke med lange dagar. Mykje av helga har også gått med. Eg forstår at rykteflaumen i mediene er stor, men eg har ikkje hatt mykje tid til å følge det sjølv.

I morgon skal eg ta i mot underskrifter mot oljeboring i Lofoten og Vesterålen foran Stortinget, og ellers forhandle.

5 tanker på “Ny veke

 1. Hei,
  Tenker mye på dere der dere sitter. Håper dere får søvn og mat i passe mengder slik at hodene holder seg kalde og tankene klare. Lykke til videre!
  Mari Ann

  Lik

 2. Bare en bekymring for framtiden for norskfaget og lesing/skriving i fagene om det er plass for det i disse budsjett-tider.
  Hvordan skal det gå nå når vi kan få en haug med ungdomsskolelærere fra høgskolene som ikke har norsk i fagkretsen fordi det ikke lenger skal være obligatorisk?
  Hvem av studentene vil velge norsk som er et så tungt fag? Ikke nok til å dekke behovet, tror nå jeg etter mer enn 30 år i skolen som rektor og lærer.

  Lik

 3. Gjør noe med elevenes fravær. Vi vil ha minst 85% tilstedeværelse på videregående skole. 15% fravær bør være nok. Det er i skolen man lærer og holdninger skapes. I dag lar vi alt for mange unge skli gjennom uten at de blir sett og får tilbakemelding på fraværet sitt. Det bør du ta tak. Gjør noe med holdningen til fravær, men mest av alt med regelverket.

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s