Til Stortinget frå Slottet

I dag tok eg sete (som det heiter) i Stortinget. Det blir nok morosamt. I kveld nøyer eg meg med eit par bilete eg tok med telefonen medan eg stod og venta før mit siste statsråd (så langt) på Slottet.

  

6 tanker på “Til Stortinget frå Slottet

 1. Hva med å ta noen bilder med et skikkelig kamera og legge de ut på Wikipedia? Vi mangler bilder av en rekke statsråder og politikere. Dersom det er problem med å skaffe et passe kamera og/eller å laste opp bilder til Wikimedia Commons så donerer jeg svært gjerne et kamera og bidrar til å gi deg eller andre kurs i hvordan bilder lastes opp til Commons:

  http://commons.wikimedia.org/wiki/Hovedside

  Hva med f.eks et Casio EX-H10 – det er enkelt å ta med seg og har fått bra omtale – dersom du tenner på ideen så donerer jeg kameraet og stiller på Stortinget for å overrekke det, på vegne av Wikipedia/Wikimedia.

  Med vennlig hilsen
  Ulf Larsen
  Frivillig bidragsyter, Wikipedia/Wikimedia
  ulflarsen@gmail.com

  Lik

 2. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is wonderful blog. A fantastic read. I will certainly be back.

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s