Høyring om utanriks- og forsvarsbudsjettet

Mandag og tysdag i neste veke arrangerer utanriks- og forsvarskomiteen høyring om framlegget til statsbudsjett.

Kvart år arrangerer dei ulike fagkomiteane høyring der organisasjonar og aktørar på dei enkelte felta kan be om å få kome og legge fram sine synspunkt. I vår komite betyr det til dømes at bistandsorganisasjonar, miljøorganisasjonar, fredsrørsle, misjonsorganisasjonar og ei rekke andre kan kome og legge igjen synspunkt på budsjettet på mandag. På tysdag er det forsvarsdelen av budsjettet som står for tur.

Eg skal delta i desse høyringane, men vil gjerne arrangere mi eiga lille høyring her på bloggen også. Det kan gje fleire – både personar og organisasjonar – høve til å seie kva de meiner. Det er også bra om dei som skal på høyringa i komiteen utdjupar synspunkta her.

Eg skal som vanleg lese alt. Eg lovar som vanleg ikkje å kommentere eller svare på alt, men skal la meg inspirere og påverke av det eg synest er fornuftig. Værsågod, bli høyrd!

5 tanker på “Høyring om utanriks- og forsvarsbudsjettet

 1. Tilbaketråkk: Twitter Trackbacks for Bård Vegar Solhjell sin blogg » Blog Archive » Høyring om utanriks- og forsvarsbudsjettet [bardvegar.no] on Topsy.com

 2. Det største problemet i verden, er fattigdom. Norge bør annektere en passende stat i tredje verden og innføre norske standarder for vann, energi, samferdsel, skole, helse, dvs, på alle områder anse det annekterte området som en del av den norske stat, og bruke det som er nødvendig av ressurser for å løfte det annekterte området til norsk standard.

  Jeg synes Norge bør annektere Mali i perioden 2009-2016.

  Lik

 3. Mindre fokus på kortisktig resultat, katastrofehjelp og humanitær bistand. Mer fokus på langsiktighet. Tørre å ta avgjørelser som skaper en mer balansert verden selv om det betyr mindre forbruk her.

  Lik

 4. I’ve been surfing online more than three hours as of late, but I never discovered any interesting article like yours. It’s beautiful worth sufficient for me. Personally, if all web owners and bloggers made just right content as you did, the internet shall be much more useful than ever before. «Now I see the secret of the making of the best persons.» by Walt Whitman.

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s