Pappaperm veke 1

Eg er ikkje på jobb i morgon, og neste veke har eg første veka av pappapermen min. Så skal eg innom jobb igjen ei veke før det er ein lengre perm. Det kjennes som nett det eg treng no, sjølv om det samstundes er litt rart å ta ein lengre pause frå ein jobb eg er i ferd med å kome inn i og er meir og meir motivert for.

9 tanker på “Pappaperm veke 1

 1. Kos deg!
  Det tar nok litt tid å gire ned.

  Hva gjelder pappaperm: Det å ha barn med en som studerer er ikke lukrativt. Jeg har ingen rettigheter – alt er knyttet til min kone som altså har studert. Jeg synes at dette kan være neste sak i perm-debatten.

  Lik

 2. How is it that just anybody can write a blog and get as popular as this? Its not like youve said anything incredibly impressive –more like youve painted a pretty picture over an issue that you know nothing about! I dont want to sound mean, here. But do you really think that you can get away with adding some pretty pictures and not really say anything?

  Lik

 3. Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely helpful information particularly the last part 🙂 I care for such information a lot. I was looking for this certain information for a very long time. Thank you and best of luck.

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s