Korte svar

Diverse kommentarar og synspunkt har tikka inn på bloggen dei siste veken, uten at eg har svara. Flest har kommentert datalagringsdirektivet. Det skal eg kome attende til både her og i mediene framover.

Eg vil i tillegg kort svare Petter om nasjonale prøver. Han spør om ikkje SV er for hemmeleghald av nasjonale prøver. Svaret er at vi er for dagens system. Alt er offentleg. Det vert publisert på kommunenivå og nasjonalt på nett, men ikkje publisert og lagt til rette for rangering på skulenivå.

Så skal eg få vidaresendt din kommentar om lærarutdanninga, Eliane, til Tora som er ansvarleg statsråd.

2 tanker på “Korte svar

  1. Hei, navnet var Peter, men makan. En poltiker som svarer på denne måten imponerer meg, Bård Vegar! Jeg får mer og mer respekt for deg. Du er ideologisk og du tar debattene . Det er utrolig viktig. Jeg er ikke i partiet ditt, men er takknemlig for deg ofr det. Norge trenger nemlig slike.

    Takk!

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s