Torbjørnrud

I det helga startar har eg sett meg grundig inn i materialet til Torbjørnrud, sjølv om det gjenstår ein del arbeid med det. Torbjørnrud er kallenamnet på regjeringas første budsjettkonferanse av to. Eg skreiv ein post i fjor som gjer ei kort oppdatering på kva som skjer her, og korleis budsjettprosessen er.

I år er det mykje merksemd om denne fordi den ekspansive politikken frå i fjor og i år gjer at statens pengebruk dei neste år må ned (gradvis). Sigbjørn Johnsen argumenterer for det her. Det inneber også at det oppstår alle slags spekulasjonar om kutt, og at det dessutan har kome opp ein debatt om det er naudsynt for regjeringa å velge mellom målsettingane om å auke satsinga på velferd og å halde skatte- og avgiftsnivået uendra.

På konferansen vert alle sider ved norsk økonomi diskutert, både pengebruken, renta og skatt, men ikkje minst kva område det er behov for å satse på dei neste åra.

På biletet ser du regjeringa i samband med budsjettkonferansen for 2009-budsjettet, i mars 2008.

15 tanker på “Torbjørnrud

 1. JA BudsjettPer for disse folka som er dyktige nok til aa tjene mange ganger mer i privat sektor og som jobber doegnet rundt 365 dager i aaret har ikke annet aa gjoere enn aa finne paa ting…

  Disse loegnene du snakker om maa ogsaa vaere SVAERT gode da topp-analytikere, journalister og oekonomer mener de ikke finnes. Det er visst bare DEG super-BudsjettPer som kan redde Norge. Hallelujah!

  I en mer alvorlig tone oenker jeg dere lykke til BV. Det er tungt aa styre, spesielt naar vanskelige valg maa taes, men jeg har full tiltro til at SVs tilstedevaerelse vil gjoere at valgene som fattes er langt bedre enn de ellers ville vaert.

  Lik

 2. Your blog is a great one. What really impresses me is that you are correctly mentioned that there are thousands of tools that are available to create a website or launch one but what matters is that you choose the right one, the one that gives you all that is actually needed.
  credit card processing

  Lik

 3. Tilbaketråkk: Obama meets with shuttle crew, House Democrats (AP) | Funny Real News Articles

 4. I det helga startar har eg sett meg grundig inn i materialet til Torbjørnrud, sjølv om det gjenstår ein del arbeid med det. Torbjørnrud er kallenamnet på regjeringas første budsjettkonferanse av to. Eg skreiv ein article i fjor som gjer ei

  Lik

 5. Tilbaketråkk: 4 Methods To Enhance Your Workout Routine | What is Diabetes Mellitus?

 6. También hablan de loegnene ser muy sorprendente no es el mejor de los expertos, los corresponsales e indica oekonomer no están disponibles. Se sabe que sorprendentemente puede mantener BudsjettPer noruego.

  Lik

 7. It is really a great and useful piece of information. I am glad that you shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s