Israel og Palestina

Denne veka drar eg til Israel og Palestina, frå tysdag 13. – fredag 16. Eg skal til Tel Aviv, Jerusalem, Hebron og Ramallah. Og kanskje til Gaza om eg kjem inn.

Dei dagane eg er der kjem eg til å tvitre tekst og bilete, og forsøke å blogge kort minst ein gong om dagen. Du kan følge meg her på bloggen eller på www.twitter.com/bardvegar

Eg har eit spennande program der eg skal møte alt frå israelske statsrådar til intellektuelle, palestinske leiarar og aktivistar, FN og andre organisasjonar. Eg skal så mykje «ut i felt» som mogeleg. Det norsk representasjonskontoret og den norske ambassaden har gjort ein strålande jobb med programmet, og den israelske ambassaden i Oslo har bidratt.

Meir om det i dagane og vekene som kjem.

3 tanker på “Israel og Palestina

  1. Tilbaketråkk: Solhjell i dei palestinske områda

  2. Reading this i finally took a break from my job. This post just gave me a few minutes of relax =] I tried to find a rss feed on your site so that i could subscribe for some more. Ill be sure to come here more often from now on =]

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s