Snart Asia-tur

Eg reiser snart til Asia, det vil seie på søndag 19.september. Eg skal til Japan og Sør-Korea, to av dei mest interessante landa i verda etter mitt syn. Eg har tenkt å skrive ein del på bloggen frå turen, så følg med følg med.

Eg ladar opp til turen med å hente fram eit av dei aller mest obskure banda som tenkast kan frå tidleg 80-tal, japanske Sandii and the Sunsetz. Obskurt band, men samstundes tidleg 80-tals «New Romantics»-pop på sitt beste. På denne vakre låta korar David Sylvian, vokalist frå bandet Japan (!?). Den heiter «Living on the Front Line»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s