Oppdaging

I dag gjorde eg ei oppdaging. Eg trudde ikkje det fantest songar av min favorittartist David Sylvian som eg ikkje kjente frå før, men det gjorde det. «Promise (The Cult of Eurydice)» er ekstraspor på nye utgåver av CD’en «Secrets of the Beehive».

Den er spelt inn i same runde som låtane som kom med på plata, men vart altså vald vekk. Det er komplett uforståeleg, så vakker som den er. Rett nok er plata fantastisk, slik eg har skrive før, men likevel – denne hadde stått seg godt.

Nivået på plata kan kanskje best illustrerast gjennom det faktum at «Promise» ikkje er der. Det finst også ei anna minst like god låt («Ride») som heller ikkje kom med. Den vart visstnok aldri ferdiginnspela i 87, men vart spela inn på nytt i samband med samleplata «Everything and Nothing». Uansett, her er nyoppdaginga mi:

2 tanker på “Oppdaging

  1. How is it that just anybody can write a blog and get as popular as this? Its not like youve said anything incredibly impressive –more like youve painted a pretty picture over an issue that you know nothing about! I dont want to sound mean, here. But do you really think that you can get away with adding some pretty pictures and not really say anything?

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s