To sisteinntrykk

Til lunsj: Det er ikkje kvar dag ein får møte ein verkeleg topp klasse politikar. Det gjorde eg til lunsj i dag. Tidlegare utanriksminister Song Min-Soon er frå det demokratiske partiet (Kim Dae Jung sitt parti, eit slags sosialdemokratisk parti) og sit i utanrikskomiteen. Han er analytisk, kunnskapsrik, strategisk og har sterke meiningar. Men gjennomført sympatisk, interessert og aldri overlegen.

Han bidrar med dei mest interessante perspektiva vi har fått hittil på turen om Nord-Korea, regionalt samarbeid og USA. Eg kjem attende til han.

Til middag: Mottakelse med norske veteranar frå Koreakrigen. Alle offisielle møte startar med at vi blir takka for det norske feltsjukehuset vi hadde her under koreakrigen. Til saman 600 nordmenn gjorde teneste her. Det var det første norske FN-oppdraget utanlands. Veteranane har gode, men også sterke og dramatiske minne frå tida her. Dei er sterkt knytt til landet, og det er stort for dei å kome attende til 60-års jubileet for krigen. For meg er det stort å hilse på dei og oppleve deira stoltheit, men også kor imponert dei er over Korea. Det er laga ei bok og ein film om Normash (som det norske feltsjuke vart kalla) om eg vil anbefale.

2 tanker på “To sisteinntrykk

  1. Someone sleeping in class, the teacher saw the big fire, let him come to the board on problem solving, prepare to humiliate him. Stand up, the teacher will start acid he: "achievement is so bad, still dare to sleep in the class, true don't know shame, will sleep…"
    The results of the TiXie out someone beautiful……. The teacher immediately a little doesn't go down computers. The results he walked back to the seat, sit down light said: "I sleep on it and you'll have won't ask me."

    Lik

  2. Tilbaketråkk: Internet Marketing Strategies That Lead To A Profitable Business | bigaffiliateprofitsblog.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s