Snakkis på Østfoldbana

Den siste veka har eg merka at det har oppstått ein liten snakkis på morgontoget og togstasjonen min. Ting er ikkje lenger så ille som det pleier å vere.

Det gjeld toga. Som går når dei skal. For ei vekes tid sidan kom nyhenda om at regulariteten på toga i Oslo-området vart bedre i siste halvår av 2010. Dette til trass for ein kald november og desember, der mange av oss gjekk å grudde oss til å bli ståande i kulda på Sonsveien stasjon og vente på ubestemt tid. På stasjonen har det også kome opp flotte informasjonstavler med sanntid info om toget. Framsteg!

Meir om dette i Jernbaneverket sin nyanserte versjon her.

4 tanker på “Snakkis på Østfoldbana

 1. En sjelden god nyhet om norsk samferdsel! Ikke hverst. Det var gledelig lesning. Ser på Hengar.no at det i tillegg er topp notering siden 2005. Kanskje 2011 blir et bra år for Nsb? De skal ha for at de tar ting på alvor, så får man bare smøre seg med tolmodighet til alle utfordringene er løst.

  Lik

 2. Hei. Er dette tilfeldig?

  En av fire skoler lagt ned –

  (21.01.11) På NRK nyhetene tidlig i morges ble det sagt at en av fire skoler er lagt ned siden 2002. Kostnadene ved skoleskyss som følge av dette er oppe i 3.5 milliarder i året.

  Kostnadene tilsvarer bygging og drift av to nye skoler i hver eneste kommune i Norge.

  Jeg er noe usikker på tallene da nyhetene synes å ha blitt borte, og ble visst bare lest opp på første sending. . Jeg finner den ikke igjen på tekst tv og heller ikke på nett. Rart da det burde vært en headline nyhet. Og samme morgen SV har landsmøte… kan det være tatt bort bevisst?

  Lik

 3. Tilbaketråkk: Sweet Tech Blog » Microsoft trumpets Windows Phone 7 numbers on first birthday

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s