Min landsmøtetale

Landsmøtet er over!

Det var veldig moro, men også masse hardt arbeid – altså som vanleg. Dette landsmøtet var også veldig vellukka, med gode vedtak, god stemning og ei positiv dekning av oss utad.

For min eigen del er eg glad for at prinsipprogrammet er vedtatt og at arbeidet med det er avslutta. Eg heldt ein tale om programmet og vegen vidare for SV – «Fornyelse i norsk politikk» – som ligg ute på nettet både skriftleg og i videoopptak. Eg legg den ut her fordi eg arbeidde mykkje med den og fekk utruleg positive tilbakemeldingar på den. Eg er stolt av den rett og slett!

14 tanker på “Min landsmøtetale

 1. Legger inn et par kommentarer hektet på landsmøteuttalelse om håp om at Norge kan komme i deltagelse i sin krig nummer tre – mot Israel:__Krigshissige SV__Norge loset av den rødgrønne regjering kjemper i dag aktiv krig i to land – Afghanistan og Libya.
  I Libya kjemper Norge og Vesten sammen med Al-Qaida og Muslim Brotherhood for å gi Herabi-stammekonføderasjonen i Benghazi seier i borgerkrigen mot Gadaffi og stammene- Hasoony, Mugharha og den lille Gadhafa-klanen.

  Har ingen i SV gangsyn til å se det paradoks at i den ene krigen så blir våre soldater drept av de grupperinger en kriger for i Libya?

  Har ingen i SV gangsyn til å skjønne at USA, NATO og Norge er villige til å bredtolke FN mandatet – "beskytte sivilbefolkningen" – til kun å gjelde den provins og stamme der oljerikdommene er plassert – mens de sivile i Tripoli ikke ofres mye bekymring..

  Nå er det sikkert for SV å håpe at det virkelig skal dette noen megatragedier ut av skapet etter at ""Oppdrag fjerne Gaddafi" er utført til glede for nykolonialistene Frankrike og Storbritannia…

  Lik

 2. Og til slutt:Norge/Natostyrken, Muslim Brotherhood og Al-Qiada samarbeider i krigen for å få fjernet Gaddafi..

  Legger inn en link til et intervju med en libysk opprørsleder som innrømmer at hans soldater har Al-Qaida tilknytnger…
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaa

  Nå opplever al-Hasidi det motsatte av hva han opplevde når han kjempet mot utenlandsk invasjon i Afghanistan – nå får han og opprørshæren bred militær støtte inkludert fra Norge.

  Så er da et paradoks at vi i vår ene krig i Afghanistan kjemper mot Al-Qaida og Taliban, mens vi i vår ferske krig er sammen med Al-Quida i kampen om et annet Libya enn det Gaddafi har stablet på bena.

  For Gaddafi er nok og dette vanskelig å skjønne. Han ble USA's allierte i "kampen mot terrorisme" fra 2003 og bidro til å bekjempe Al-Qaida i Maghreb. Nå snur Vesten seg mot Gaddafi.

  Lik

 3. In search of attempting on the internet for one high-quality read pertaining to the following topic . Scouting in Yahoo I lastly discovered this blog post. Reading this info I’m just glad to mention that I’ve got a really good feeling I came across the very things I was ready for. I’ll ensure to remember this blog and go here consistently.

  Lik

 4. Acest site ar beneficia de mult mai multa reclama daca si-ar anunta prezenta intr-un site de anunturi , cum ar fi anunturiiasi.net. Acolo se pot posta anunturi iasi fara creare de cont doar postand anuntul dorit.
  Ce zici, incerci?

  Lik

 5. Vennlig hilsen går din artikkel til den kjedelige av emnet. Din pellucidity etterlater meg som ønsker å vite mer. Jeg vil umiddelbart vekke din feed for å holde deg oppdatert med ditt nettsted. Sounding Out ​​takk er bare min lille måte å si bravo til et fantastisk ressurs. Godta mine varmeste ønsker for innkommende publikasjonen.

  Carrol Alton from self storage units kitchener

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s