Lånekalkulator

Ser du på mulighetene for billige forbrukslån?

Ta en titt på en lånekalkulator før du tar steget over til lånesøknaden. Lånekalkulatoren er et veldig nyttig hjelpemiddel som hjelper deg til å finne det lånet som passer deg best av alle lån der ut. Lånekalkulatoren er et viktig verktøy for deg slik at du forstår hva slags lånebeløp, rente og nedbetalingstid som passer best for din lommebok og din privatøkonomi. Du legger først hvor mye du ønsker å låne inn i kalkulatoren. Ønsker du å låne 500.000 kroner så legger du dette inn i kalkulatoren. Deretter må du tenke litt over hva slags rente som kan være aktuelt for deg.

Rente

Føler du at du har en ganske god økonomi og at du ikke har noen spesielle deler av din økonomi som gjør at din situasjon skal være noe vanskeligere enn andre? Heller tvert i mot? Da kan du få rente helt ned i 7-8% med rett bank. Vanlige renter for personer med sunn økonomi ligger på 10-12%. Legger du inn 10% i rentekalkulatoren ser du at du må betale 50.000 kroner i rente hvert eneste år.

Nedbetalingstid

Etter at renten er lagt inn må du til sist legge inn nedbetalingstiden. Legger du inn 10 år så tilsvarer dette 50.000 kroner i avdrag per år. Ønsker du derimot å legge inn 5 i nedbetalingstid ser du heller på 100.000 i avdrag per år i tillegg til rentekostnaden. Tester du kalkulatoren litt mer ser du at 2 år gir deg en rente på 50.000 kroner og avdrag på 250.000 kroner. Totalt betaler du da 300.000 kroner per år. Det tilsvarer 25.000 kroner per måned. Det er jo litt penger.

Les mer på: https://loans.no/billig-forbrukslaan/